Reserva d’espais (amb 24 h d’antelació)

Reserva d’espais (amb 24 h d’antelació)

Si us plau feu la reserva amb un mínim de 24h d’antelació, omplint el formulari següent. La confirmació us arribarà per correu electrònic.

* Camps obligatoris

L’informem que les dades personals obtingudes mitjançant aquest formulari, així com la seva adreça de correu electrònic, han estat incorporades en un fitxer del qual és responsable el CLUB NATACIÓ REUS PLOMS amb la finalitat d’atendre les seves consultes i enviar-li informació relacionada amb l’entitat que pogués ser del seu interès.

CLUB NATACIÓ REUS PLOMS es compromet a utilitzar les dades recollides mitjançant aquest formulari, únicament per a la finalitat anteriorment esmentada. L’interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura d’aquesta clàusula. L’enviament d’aquest correu electrònic implica l’acceptació de les clàusules exposades. Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició en els termes establerts en la Llei Orgànica 15/1999, pot fer-ho a la següent adreça: Avda. Marià Fortuny, 5 , 43204 Reus.