Resultats Campionat d'Espanya de relleus de triatló

El passat dissabte 26 de març  es va celebrar a Alcobendas el Campionat d’Espanya de relleus de duatló, amb una participació record de més de 220 equips. La prova va començar a les 10 del matí i va acabar a les 20 hores.

En categoria femenina el nostre club va obtenir la 6a. posició i en categoria masculina l’11è. lloc. Aquesta prova la formen equips de 4/6 duatletes puntant a l’arribada fins el 4t. classificat de cada equip. En categoria masculina el nostre equip va tenir dues baixes d’última hora i això ens va perjudicar davant dels altres competidors.

El diumenge 27 es va disputar a Igualada el V Duatló Ciutat d’Igualada amb 450 duatletes, una prova puntuable pel Circuit i Lliga Nacional de Catalunya.

En categoria masculina domini de l’equip d’Igualada, el Cerrs, 2.a posició pel nostre equip. En categoria femenina el nostre club es va classificar en 3a. posició amb un equip de circumstancies, ja que vam participar a última hora del dissabte en la prova del Campionat de Espanya de relleus a Alcobendas.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *