Resultats Trofeu Mercè Olivero

El passat dissabte dia 8 de gener es va celebrar la 1a. Jornada de lliga de Salvament i Socorrisme inclosa dins del Trofeu Mercè Olivero, a les instal·lacions de la Residència Joaquim Blume de Barcelona.

Hi van competir en categoria absoluta: Marc Casas, David Eslava, Raúl Martín i l’ Aleix Sardà.

En categoria júnior: Josep Miquel Bas, Marc Ferrater, Soraya Claro, i la Lara León.

En categoria juvenil: Miguel Angel Pollino, Rubén Téllez, i la Lídia Claro.

Els resultats, són magnífics doncs han aconseguit la primera plaça tant en categoria masculina com en la general masculina-femenina i un sisé lloc en la categoria femenina. Els resultats els podeu veure publicats a banda, doncs són moltes i molt bones les posicions aconsseguides.

Veure les classificacions [pdf]

Aquests resultats han servit perquè els nostres nedadors, Josep Miquel Bas, Marc Casas, Marc Ferrater i la Lídia Claro, hagin estat seleccionats per la Selecció Catalana per participar el proper 5 de Febrer al Campionat de la Colmar Cup a França.  Malgrat no haver pogut consseguir les mínimes per participar en aquest esdeveniment, també hem de reconèixer l’esforç de la Soraya Claro, la Lara León , l’Aleix Sardà i, especialment dels més petits, Rubén Téllez i Miguel Angel Pollino que juntament amb la Lídia Claro formen l’equip juvenil.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *