Resultats VIII Duatló de La Segarra

El dissabte 16 d’abril, a Sant Guim de Freixenet, es va celebrar el VIII Duatló de La Segarra, última prova del Circuit i Lliga Nacional de Catalunya. Una prova que decidia el guanyador en categoria masculina, ja que la femenina la teníem guanyada. El guanyador de la prova va ser Francesc Freixer, del Grup Esportiu Esteve, 3r. Josep Viladoms, 7è. Carlos Santasusana, 13è. Antoni Carulla, aquests tres del nostre club, varem ser els guanyadors de la prova i hem assolit el Circuit i Lliga Nacional de Catalunya 2011. En categoria Cadet, Daniel Martinez del nostre club va ser el guanyador .

També el dissabte a Soria es va fer el Campionat d’Espanya de duatló, i les nostres duatletes categoria Juniors, Laura Gómez, Natalia Antequera i Marta Gómez, es van proclamar CAMPIONES d ‘ESPANYA. En categoria cadets el nostre duatleta Jordi Trapé va quedar en 15a. posició. El categoria grups d’edats Montse Cinca 1a. categoria 45/49 i Montserrat Clavero, també 1a. en grup de 55/58.


Foto de les Campiones d’Espanya de duatló categoria júnior: Laura Gómez, Natalia Antequera i Marta Gómez

El diumenge es va celebrar el I Triatló doble Olimpic de les Terres del Ebre. El guanyador va esser el nostre triatleta Xavier Torrades, 15è. Enric Boldú i 22 Josep Ma. Juarez, sen guanyadors per equips. En categoria femenina la guanyadora va ser la nostra triatleta Ivet Farriols.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *