RESUM 2a FASE COPA CATALANA CONJUNTS GIM. RÍTMICA

 

El passat Diumenge 21 d’octubre de 2018 es va celebrar al Pavelló Olímpic Municipal de Reus la 2ª fase Copa Catalana Conjunts de Gimnàstica Rítmica de la Federació Catalana de Gimnàstica amb una participació de més de 960 gimnastes de tota Catalunya i el Principat d’Andorra.
Aquesta jornada de competicions estava emmarcada dins dels esdeveniments esportius per celebrar el Centenari del nostre Club i es va celebrar per totes les categories, des de Prebenjamí fins a Sènior,  en els nivells IV, V/VI, VII, VIII i també el nivell XI, de gimnàstica inclusiva, on els quatre equips participants s’enfrontaven per primera vegada en una competició oficial de la FCG.
L’organització de les mateixes van córrer a càrrec de la Federació Catalana de Gimnàstica i del nostre Club, juntament amb la Secció de Rítmica i Estètica, i va comptar amb el Suport de la Delegació Territorial d’Esports de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Tarragona, de l’Ajuntament de Reus i de Reus Esport i Lleure.
Així mateix va estar patrocinada per Borges i Coca-Cola.
Com en altres ocasions va haver força afluència del públic des del matí fins a la nit donada la jornada maratoniana, que va començar a les 9:30 del matí i va finalitzar a les 21:10 de la nit, amb 3 lliuraments de guardons.
El moment de més emoció i ovació per part de tot el públic, voluntaris i participants va tenir lloc amb actuació dels quatre conjunts de gimnàstica inclusiva, tres del C.E. Jeroni Moragues i un del C.R. Sitges Garraf.
Per a nosaltres va ser un orgull poder acollir la primera competició en aquest nivell XI en la modalitat de conjunts on sens demostra que amb esforç i voluntat tothom pot assolir els seus somnis.
En el lliurament de guardons de les 13:25 van ser portats a terme pel President de la FCG, Xavier March, el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus, Sr. Jordi Cervera, la Regidora de Benestar Social Montserrat Vilella, el President del Club, Sr. Isidre Guinovart i la Responsable de la Secció de Rítmica, Sra. Mª Elisa Loriente.
En la jornada de tarda el lliurament de guardons de les 17:10 van assistir el President de la FCG, Xavier March, la Delegada Territorial de la FCG, Yolanda Rodríguez i la Responsable de la Secció de Rítmica del nostre Club.
En la darrera jornada el lliurament de guardons de les 21:10 va ser portada a terme pel Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus, Sr. Jordi Cervera, el President del nostre Club, Sr. Isidre Guinjoan, la Vice-Presidenta Esportiva, Yolanda Giménez i la Responsable de la Secció de Rítmica, Mª Elisa Loriente

El nostre Club va participar amb un total de 4 conjunts: categoria infantil nivell IV, Infantil nivell V/VI, Júnior nivell IV i el Cadet nivell VII.
Els conjunts infantils participaven amb doble programa: mans lliures i aparell.
Les posicions assolides pels mateixos van ser les següents:
Conjunt Infantil nivell V/VI, Doble 1a Posició en mans lliures i en aparell 10 maces
Conjunt Infantil nivell IV: 2ª posició en Mans Lliures i 6ª posició en aparell 5 cèrcols
Conjunt Júnior nivell IV: 4ª posició aparell 10 masses
Conjunt Cadet nivell VII: 3ª posició aparell 5 cèrcols.
Des de la Secció de Gimnàstica Rítmica volem agrair a tots els pares i mares, entrenadores, treballadors/es  del Club i voluntaris i voluntàries que van col·laborar en la realització de la Competició, tant en el muntatge i desmuntatge del pavelló de competició i escalfament com en el correcte desenvolupament de la jornada de manera desinteressada i dedicada i que, pel gran volum de participants era tot un repte per nosaltres.
Moltes gràcies a tots per la bona feina feta. Sense vosaltres no hagués estat possible organitzar aquest esdeveniment en commemoració del Centenari del CLUB NATACIÓ REUS PLOMS

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *