Resum Campionat Provincial de Natació

Aquest passat dissabte va tenir lloc a les instal•lacions del Club Natació Tàrraco el Campionat Provincial de Natació per les categories infantil i absoluta. Certament pel que fa als nedadors plomistes es pot dir que la seva participació va ser tot un èxit doncs van aconseguir un bon nombre de medalles, en total 20 i a més la nedadora Mireia Giménez es va proclamar Campiona Provincial Absoluta al obtenir medalla d’or en totes les proves que va nedar.

Mireia Giménez, Campiona Provincial Absoluta

Mireia Giménez, Campiona Provincial Absoluta

Aquestes vint medalles varen ser obtingudes per:

1. Medalla d’or, Mireia Giménez ( dues ), Nora Arilla, Clàudia Isern, Laura López, Àlex Ruíz, Marina Rodríguez.
2. Medalla d’argent, Marina Rodríguez, Núria Martos, Sandra Rodríguez, Ariadna Martínez, Àngel Cabello, Marina Martínez, Míriam Ciurana.
3. Medalla de bronze, Ekaitz Sánchez, Pol Parra, Alba Giró, Marc Martos, Marina Martínez, Clàudia Isern.
4. Copa a la millor nedadora absoluta, per punts acumulats, Mireia Giménez.

Aquesta llista d’èxits, en aquest punt de la temporada, en que ja es comença a recollir el treball, l’esforç i el sacrifici de tota la temporada, ens fa pensar que el que ara s’acosta, que són els campionats de Catalunya i Espanya, donarà uns fruits més que destacables i podem afirmar que esperem molt d’aquestes noies i nois que han treballat molt dur durant tota la temporada. Aquest sacrifici i perseverança, ahir es van personificar en la figura del nostre nedador infantil Àlex Ruíz que tot i no estar del prou recuperat d’una recent lesió va fer mínima per poder participar en els Campionats d’Espanya de la seva categoria.

Àlex Ruíz

Àlex Ruíz

Tanmateix aquesta crònica vol reconèixer la tasca feta pel cos tècnic, un equip d’entrenadores i entrenadors que han sabut sobreposar-se a les dificultats, un any més, demostrant que la seva professionalitat conjugada amb l’estima al nostre, seu, Club els fa donar el millor de ells mateixos cada dia. Gràcies senyores i senyors, ara us toca recollir els èxits dels nedadors que són també vostres.

També reconèixer, és necessari en aquest punt de la temporada, la tasca del seguit de mares i pares, de la Junta de la Comissió, que de forma desinteressada dediquen el seu esforç diari a la tasca entre bastidors, grup de persones dirigides pel Sr. Ramon Sancho, President de la Comissió i persona que significa i personifica el què és la natació plomista, l’esforç i la superació, en una època en que tot és difícil.
I acabarem recordant un màxima de la natació plomista, els èxits individuals dels nedadors, són l’èxit col•lectiu del grup, doncs a aquests nois i noies a qui se’ls reconeix l’èxit, se’ls recorda que han arribat on són gràcies al treball d’equip d’una pila d’anys. No som res sense el treball d’equip.

19/05/2014

Yolanda López Moreno
( Departament de Comunicació Comissió de Natació )

Avd. Marià Fortuny 5 – 43204 Reus – T 977 75 42 57 • F 977 75 55 59
natació@reusploms.cat – www.reusploms.cat

 

1 resposta
 1. Enric
  Enric says:

  Felicitats per els magnifics resultats!! Un 10 per el cos tecnic i els voluntariosos pares i mares de la comissió per aconseguir tirar endavant la natació. Un bon trocet de les medalles es vostre!!
  Moltes gracies i endavant!

  Us queda al tinter la medalla d’Or en 100 papallona de Nora Arilla del C.N Reus Ploms.

  Enric.

  “Les medalles es guanyen als entrenaments, a les competicions es recullen”

  Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *