Resum de la Diada del CN Reus Ploms

El millor i el pitjor de nosaltres mateixos es manifesta en temps difícils, quan els sentiments estan més a flor de pell. Uns decideixen reafirmar-se en la seva identitat nacional, altres defensar drets ciutadans i la majoria, si no tots, immersos en tirar endavant. Els nostres petits móns, els nostres problemes particulars moltes vegades no ens permeten tenir una perspectiva global de la situació. Però seria bo deixar de banda aquestes particularitats i treballar per un objectiu comú, com és la continuitat del Club per a nosaltres, Socis del Ploms.

Per a fer aquesta realitat possible, moltes vegades hem de fer passos enrera, renúncies, per a mirar d’encarar d’una manera més eficient, més pràctica, més real, la nova situació. Com més persones, més socis, siguem capaços de fer aquest pas, com per exemple fer concessions a les nostres expectatives d’ús i servei, estar predisposats a adaptar-nos a canvis en les ofertes esportives i d’horaris, etc. sens dubte l’objectiu serà més possible.

Enguany dues seccions que han tingut èxit esportiu, però que han hagut de renunciar a competir a les categories que per mèrits propis havien assolit, representen a molta gent del Ploms, que han entès que val la pena anteposar el Club a les seves aspiracions personals. Es tracta de l’equip de bàsquet masculí Sènior A per a jugar a la lliga EBA (la més alta a què ha optat un equip de la nostra ciutat), i la de la Secció de Triatló per a competir a categoria nacional. També voldria remarcar l’activitat del col•lectiu de voluntaris, que un any més, amb la seva aportació, fan possible activitats que d’altra manera serien impensables, i que consoliden la part social del nostre Club.

L’esperit dels socis que avui estem al Ploms està molt més compromés amb l’esport de base, amb l’esport de qualitat. En una paraula, amb el Club. Aquest esperit fa que la junta que presideixo, formada per gent que ens estimem el Ploms, sentim que valgui la pena tots els esforços dedicats al Club, malgrat els temps difícils que ens han tocat.

La realitat econòmica global ens pot frenar, però no renunciarem al Ploms. Nosaltres treballem per a continuar dedicats a la pràctica i divulgació de l’esport en tots els àmbits com a Club emblemàtic de Reus.

TOTS JUNTS I ENDAVANT!!!

Andreu Giménez Fort

Llista de Premiats Diada 2012 (pdf)

Fotos de la diada al Facebook del Ploms

1 resposta
 1. Dites
  Dites says:

  Primer que tot enhorabona a la Junta dels Ploms per la diada que van fer, austera però bonica, i el lip-dub. A tots els que diuen que és una broma i el critiquen perquè no es pot veure al YouTube, considero que és una falta de respecte a les persones que l’han fet i han participat, desinteressadament i pel Club.
  Qui està preguntant pel cost del lip-dub (‘la broma’) hauria estat més útil si s’hagués preocupat per les despeses quan ell estava a la Junta; potser ara no ens trobariem com estem.
  També donar l’enhorabona per la nova imatge que té la façana de la Carretera de Tarragona, un 10! Seguiu endavant amb la feina que feu, que ho feu molt bé!

  Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.