Resum sopar de germanor de la Comissió de Natació

Aquest passat dissabte 12 de novembre els integrants de la Comissió de Natació del Club Natació Reus Ploms vam celebrar la nostra ja tradicional trobada, fet que ens serveix per donar per acabada un temporada i per encetar la següent.

Com ja es habitual en els darrers anys, les instal·lacions del complexe del Pueblo Eldorado Playa van ser el marc on es va realitzar l’aperitiu i el posterior sopar. Després de l’aperitiu es van passar tres projeccions com a resum de la temporada, una per cada activitat aquàtica que desenvolupem, natació, natació sincronitzada i salvament i socorrisme.

Al sopar enguany van assistir els màxims responsables del esport en general i de la natació i el salvament en particular, que juntament amb la representant de la Junta Directiva del nostre club van acompanyar al president de la Comissió en Ramon Sancho, en l’entrega dels premis que atorguem als nostres nedadors. Aquestes autoritats esportives van ser, el Sr. Sebastià Domènech Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus, el Sr. Enric Bertran President de la Federació

Catalana de Natació, el Sr. Jordi Fort President de la Federació Catalana de Salvament, la Sra. Gemma Solé representant territorial de la Direcció Gral. de l’Esport de la Generalitat a les comarques tarragonines, el Sr. Joan Bartoli President del Consell Esportiu del Baix Camp, la Sra. Iolanda Giménez Vicepresidenta esportiva del C.N. Reus Ploms i en Joan Marsillach vocal de la Comissió de Natació.

A part de l’entrega del premis als nostres esportistes tan per les fites aconseguides la temporada passada com per la seva constància i dedicació, també es va fer entrega d’una placa commemorativa al gerent del Club Nàutic de Salou per la cessió de les seves instal·lacions i el suport logístic que en ofereix any rere any perquè podem organitzar la Travessa de Salou. També al periodista de Canal Reus TV en Jordi Benavent, se li va fer entrega d’un altre placa en agraïment per la seva tasca en la difusió del nostre esport i el seguiment de les nostres activitats.

La Junta de la Comissió volem agrair a tothom la seva presència i el fet de veure’ns plegats ens dona ànims a continuar treballant per l’esport i pels nostres fills.

Podeu veure un ampli reportatge fotogràfic i els vídeos de les projeccions a Facebook de la Comissió de Natació i prement el boto m’agrada estareu sempre informats de les nostres activitats.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *