Resum SOS cap de setmana 9/10 juliol

Quatre nedadors de S.O.S Ploms participan al Campionat d’Espanya per autonomies convocats per la Selecció Catalana. Josep M. Bas i Raúl Martin campions d’Espanya en la prova de rescat amb taula.

La selecció catalana que va participar en el campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes es va adjudicar la tercera plaça de la classificació general, així com la segona de la classificació masculina i la quarta de la classificació femenina.

Un cop més, els socorristes del club Natació Reus Ploms (Lidia Claro, Marc Casas, Josep Miquel Bas i Raúl Martín) van estar a un gran nivell.

Pel que fa als resultats; la Lidia Claro va aconseguir una vuitena posició en les proves de 200m obstacles, 100m combinada, 90m esprint platja i nedar surf, així com una medalla de plata en el 4×90 esprint platja i 4×50 obstacles; el Marc Casas va aconseguir una sisena posició en la prova de nedar surf i dues desenes posicions en les proves de banderes i els 100m socorrista; el Josep Miquel Bas va aconseguir la segona posició en els 200m obstacles, una cinquena en el nedar surf, dues sisenes en els 100m combinada i els 100m maniquí amb aletes; el Raúl Martín va aconseguir dues cinquenes posicions en les proves de 200m obstacles i 100m maniquí amb aletes, així com una setena en els 90m esprint platja i tres vuitenes en les proves de banderes, 100m combinada i 100m socorrista.

Pel que fa a relleus de piscina, els nostres tres socorristes masculins van aconseguir dos quarts llocs en els relleus de 4×50 tub de rescat i 4×50 obstcales i una tercer lloc en els 4×25 arrossegament de maniquí. A platja, van aconseguir el segon lloc en el 4×90 esprint platja. El Josep Miquel Bas i el Raúl Martín es van proclamar campions d’Espanya en la prova de rescat amb taula.

Un cop més queden demostrat els bons resultats que el SOS Ploms aconsegueix amb entrega i treball, a més de ser un dels pilars de la selecció catalana, sobretot en la part masculina.

Ànims i seguim lluitant

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *