Reus celebra els Premis Esport i Ciutat 2016, amb múltiples guanyadors del C.N. Reus Ploms

Ahir dijous 15 de setembre de 2016 es va celebrar al Pavelló Olímpic Municipal de Reus, la gala d’entrega dels “Premis Esport i Ciutat 2016” de l’Ajuntament de Reus.
.
festa_esport_i_ciutat_2016_lq
.
Des del Club Natació Reus Ploms volem donar l’enhorabona a tots els guanyadors i finalistes dels Premis Esport i Ciutat de Reus 2016; i en especial aquells guanyadors vinculats amb el nostre Club:
.
Pioners de l’Esport
.
Maria Giró Ramon, per la seva tasca com entrenadora d’atletisme des de l’any 1967 i durant diverses temporades de la secció d’atletisme del CN Reus Ploms. Una de les primeres dones en la funció d’entrenadora a nivell català en un període on començava la recuperació de la pràctica esportiva entre la població femenina. La seva trajectòria com a entrenadora està avalada per la excel·lent tasca de promoció de nous talents atlètics.
.

Tècnics d’Esport Base

Leslie Karina Violi, per la seva tasca tècnica en la coordinació de la secció de natació del CN Reus Ploms, en la formació i entrenament d’esportistes en la categoria de promoció i dels nous valors en que han esdevingut un alt nombre de nedadors classificats en diversos campionats, especialment cal fer esment de recents campionats com el de la fase final de relleus d’aquest juliol.

Tècnics d’Esport de Competició

Raul Martin Núñez, els bons resultats i medalles assolides en les principals competicions dels esportistes de la modalitat de salvament i socorrisme del CN Reus Ploms son també merit del seu treball tècnic. La seva trajectòria i en especial el treball desenvolupat durant la temporada el fan mereixedor d’aquesta distinció.

Millors clubs, equips o seccions esportives d’Esport Base

Secció de Salvament i Socorrisme del CN Reus Ploms, i en concret l’equip juvenil i júnior pels resultats assolits a nivell individual i col·lectiu als Campionats d’Espanya i Catalunya aconseguint un nombre destacat de medalles d’or, plata i bronze.

Millor esportista Màster femení

Mercè Magem Prat, triatleta del CN Reus Ploms, pels diferents èxits esportius assolits aquesta temporada, especialment pel Campionat d’Europa de la modalitat d’Ironman en la categoria 50/59 a Frankfurt aquest passat mes de juliol.

Millor esportista Màster masculí

Josep Casanovas Gilabert, en la seva vessant de nedador, el Pitu ha tornat a la piscina per col·leccionar un important grapat de medalles en concret, per assolir la primera posició en el Campionat de Catalunya en les proves de 50, 100 i 200 metros de esquena, Subcampió d’Espanya de 100m i 50m esquena i campió d’Espanya de 200m esquena i 100m estil.

Millor esportista absolut masculí

Josep Miquel Bas Garcia, per la llarga llista de èxits assolits i per la seva projecció internacional, el premi de millor esportista, és per aquest nedador de la modalitat de Salvament i Socorrisme, que amb una llarga carrera esportiva l’ha dut a assolir grans èxits en la seva etapa al CN Ploms. Aquest esportista reusenc, actualment competeix pel Real Club Nàutic de Tenerife motivat per la necessitat de continuar progressant, la seva internacionalitat indiscutible amb selecció espanyola de Salvament i Socorrisme que l’ha portat a competir aquest setembre en els mundials de l’especialitat.

Més fotografies al nostre Facebook.
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *