Segona Jornada de Interclubs de natació sincronitzada

El passat dissabte 22 de març de 2014 es va celebrar al nostre club la segona jornada de la competició Interclubs de natació sincronitzada.

En aquesta jornada de tot el dia, durant el matí van competir els nivells 1 i 2 i per la tarda els nivells 3 i 4. Tots els nivells realitzaven figures i equips.

Les nedadores representants del CN Reus Ploms, d’esquerra a dreta Marina Martínez, Leyre Navarro, Paula Moya, Marina Rodríguez, Jana Ferraté i Lorena Navarro.

Les nedadores representants del CN Reus Ploms, d’esquerra a dreta Marina Martínez, Leyre Navarro, Paula Moya, Marina Rodríguez, Jana Ferraté i Lorena Navarro.

Les nostres nedadores ( Jana Ferraté, Marina Martínez, Paula Moya, Leyre Navarro, Lorena Navarro i Marina Rodríguez acompanyades de la seva entrenadora Sílvia Ventura ) van participar al nivell 2, juntament amb altres 104 noies, on van realitzar la tintorera, figura de ràpida execució. Totes van donar el màxim per poder obtenir un bon resultat i ho van fer molt i molt bé. Felicitats a totes!

Foto del pòdium

Foto del pòdium

Els resultats finals de totes les nedadores encara no els tenim, només coneixem les tres primeres classificades. Tot i això, sabem que les nostres noies ho van fer el millor que van saber i segur que tenen una molt bona posició.

Hem de felicitar a la Marina Rodríguez per la seva primera posició i la seva medalla d’or. La segona i tercera posició se les van endur dues nedadores del C.N. Minorisa.

Ara, a seguir treballant per les properes competicions del mes de juny on participaran totes les nedadores de sincro del nostre club.

25/03/2014

Yolanda López Moreno

( Departament de Comunicació Comissió de Natació )

Avd. Marià Fortuny 5 – 43204 Reus – T 977 75 42 57 • F 977 75 55 59

natació@reusploms.cat – www.reusploms.cat

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *