S’ha reparat la maquinària per abastir d’aigua calenta la piscina de l’Av. Marià Fortuny.

Per tal de cobrir al màxim possible les diferents necessitats dels socis/usuaris del Club, es va decidir concentrar les activitats aquàtiques a la piscina de la Carretera de Tarragona mentre no es reparava l’avaria detectada en el subministrament d’aigua calenta de la piscina de l’Avinguda Marià Fortuny.

noti_piscina1

La reparació es va endarrerir per la disponibilitat primer del professional, i més tard en el subministrament de les peces necessàries. Mentrestant, però, es va aprofitar per a restablir l’aire calent dels vestuaris, espatllat des de feia anys; en resposta a vàries peticions formulades el passat 30 de novembre, durant la Reunió Informativa.

La Junta és conscient de les incomoditats sofertes, i agraïm la comprensió de tots els afectats. La nostra voluntat és que les instal·lacions estiguin en perfecte estat d’ús, i mentre es realitzin les actuacions necessàries per a que així sigui, mantenir al màxim la oferta i servei al soci, treballant el més ràpidament i eficientment dins les nostres possibilitats.

Gràcies als qui han fet possible aquestes reformes.

La Junta.

noti_piscina2

noti_piscina3

 

1 resposta
  1. loli
    loli says:

    Estaría muy bien que hubiera alguna zona cubierta fuera de la piscina del club para los padres que esperamos a nuestros hijos porque en casos de lluvía y frío no hay donde guarecerse.

    Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *