Sopar cloenda temporada 2011/2012

Sopar cloenda temporada 2012

Aquest dissabte 27 d’octubre la Comissió de Natació del Club Natació Reus Ploms ha celebrat el seu tradicional sopar anual que serveix tant per acomiadar la temporada com per encetar formalment una de nova.

El Restaurant del Pueblo Eldorado Playa ha estat, un any més, el marc on s’ha desenvolupat aquest esdeveniment que ha gaudit d’una participació més que destacable, doncs hi han assistit unes 150 persones entre esportistes de les tres seccions de la Comissió: Natació, Sincronitzada i Salvament i Socorrisme, familiars, convidats i representants institucionals.

Entrega de premis als benjamis

Entrega de premis als benjamis

 

L’acte central del sopar esdevingué en l’entrega dels trofeus als esportistes més rellevants, en reconeixement de la tasca realitzada la darrera temporada. En aquest acte hi van haver diversos parlaments a càrrec dels representants institucionals, la Sra. Gemma Solé com a Delegada Territorial d’Esports de la Generalitat de Catalunya. El Sr. Sebastià Domènech representant de l’Ajuntament de Reus i Regidor d’Esports. La Sra. Anaïs Cobos, Presidenta de la Federació Catalana de Salvament i Socorrisme. El Sr. Joan Marsillach, Delegat Territorial de la Federació Catalana de Natació. La Sra. Yolanda Giménez Vicepresidenta Esportiva del C.N. Reus Ploms i el President de la Comissió de Natació el Sr. Ramon Sancho.

Els parlaments van tenir com a línia principal el reconeixement de les institucions a la pràctica esportiva i van transmetre que estem en una cojuntura on les dificultats econòmiques fan molt difícil el suport als esports federats però que, malgrat tot, l’essència dels mateixos seguirà sent la transmissió dels valors de l’esport, sacrifici, amistat, constància i companyonia, sent aquesta la llavor de l’esport d’elit.

Podeu veure un extens reportatge fotogràfic, així com els vídeos que es van projectar a la pàgina de Facebook de la Comissió i si premeu m’agrada estareu sempre informats de les nostres activitats.

Pàgina de Facebook de la Comissió.

Jordi Martos Guiu

( Responsable de comunicació Comissió de Natació )

28/10/2012

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *