Sopar cloenda/inci de temporada de la Comissió de Natació

El proper dissabte 19 d’octubre la Comissió de Natació del Club Natació Reus Ploms celebrarà el seu tradicional sopar cloenda, en aquest cas de la temporada 2012-2013 i que significarà també el tret de sortida a la temporada ja en curs, 2013-2014.

Com és habitual en aquesta trobada, els esportistes més destacats de les tres seccions de la Comissió, natació, natació sincronitzada i salvament i socorrisme de la temprada passada rebran els respectius trofeus acompanyats pels tècnics, així com familiars i amics de la Comissió i els representants institucionals.

Entrega de premis als més menuts al sopar de l’any passat

Entrega de premis als més menuts al sopar de l’any passat

 

Aquest sopar representa quelcom més que una entrega de premis ja que l’objectiu del mateix és també poder gaudir d’una vetllada on en el marc d’un ambient festiu poder sopar plegats i fora del context habitual de les presses dels entrenaments o de les competicions.

Enguany aquesta celebració es durà a terme al restaurant Rofes de Reus a on assistirem després d’haver organitzat la primera competició de les categories pre-benjamí, benjamí i aleví.

Ben segur que serà un sopar força divertit i al mateix temps un exercici de cohesió entre tots per tal d’afrontar, si és possible, amb més motivació aquesta temporada en la que segur que els nostres nedadors faran tot el possible per deixar al nostre Club i a la nostra Ciutat el més amunt possible.

Us hi esperem a tots.

(15/10 /2013 )

( Departament de Comunicació Comissió de Natació )

Avd. Marià Fortuny 5 – 43204 Reus – T 977 75 42 57 · F 977 75 55 59

natació@reusploms.cat

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *