Un Campionat de SOS ben disputat!

IMG_7036

Durant aquest cap de setmana del 23 i 24 de juliol, s’ha celebrat a la localitat de Laxe (A Coruña) el Campionat d’Espanya juvenil i júnior de salvament i socorrisme.

Tot i que el primer dia va ser molt exigent, els nostres esportistes van saber sobreposar-se i aguantar el nivell per tal d’aconseguir pujar a places de podi en diverses proves que van realitzar.
En la categoria juvenil femenina, finalment només vam tenir com a representant a Ariadna Martínez, que va aconseguir la quarta posició a la prova de nedar surf, lluitant fins al final per obtenir la medalla, i vuitena a la prova de carrera amb taula.
Pel que fa a la categoria juvenil masculina, Marc Sancho va lluitar per estar a la final d’oceanman, però l’exigència de la prova el va deixar fora.
Per altra banda, Edgar Jiménez va aconseguir entrar a la final de nedar surf. Marc Martos, que també va entrar a la final de nedar surf va aconseguir la novena posició i disputar les semifinals de les altres tres proves a les què participava.
Pol Parra, que va nedar tres finals, va aconseguir la setena posició a la prova de nedar surf, la novena a la de carrera amb taula i a la d’oceanman. Per altra banda, Àlex Ruiz es va fer amb la medalla de bronze a la prova d’oceanman, a més d’una vuitena posició a la prova de nedar surf, la desena a la prova de carrera amb ski de salvament i la tretzena a la de carrera amb taula.
En categoria júnior masculina, l’únic representant va ser Pau Garcia, que es va proclamar sotscampió d’Espanya a la prova d’oceanman. A més, va finalitzar cinquè a la prova de carrera amb taula, lluitant per la medalla fins l’últim moment. A la prova de nedar aurf va aconseguir la vuitena posició i en la de carrera amb ski de salvament va finalitzar quinzè.
Els integrants del relleu taplin: Pol, Alex, Marc i Edgar, van realitzar una prova espectacular i plena d’emoció lluitant fins el final amb els equips de l’Alcarreño de salvamento i el Náutico de Tenerife per les tres posicions de podi. Finalment, els nostres esportistes van ser tercers.
Acabem la temporada de salvament tot pensant en tot allò que cal millorar per repetir els èxits d’aquests anys, pujant el nostre nivell per tal de seguir competint amb els millors.
Agrair a Altesport per totes les facilitats que ens ha donat per tal de poder-nos desplaçar als diferents campionats en els què hem participat. Sense la seva ajuda hauria estat molt difícil poder transportar tant els nostres esportistes com el material necessari per competir.
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *