Instal·lacions tancades fins el dia 23 de novembre de 2020

Benvolguts/des socis, sòcies i esportistes,

La Generalitat de Catalunya ha publicat al DOG la resolució SLT/2875/2020, de 12 de novembre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

Entre aquests mesures figura la pròrroga de deu dies, fins el dilluns 23 de novembre, de les restriccions vigents aprovades el dia 29 d’octubre.

En l’àmbit esportiu això ens afecta en la prohibició d’obertura al públic de les instal·lacions, dels equipaments esportius i dels centres que hagin d’acollir entrenaments i competicions.

Sembla ser que el Govern està treballant en una reobertura progressiva dels espais esportius a partir del 23 de novembre, començant per les instal·lacions d’aire lliure.

Tal com us comunicàvem el passat 29 d’octubre, malgrat que considerem l’esport com a un servei essencial i, per tant, creiem que els espais d’activitat esportiva s’haurien de mantenir oberts, hem de complir amb les directrius establertes per les autoritats sanitàries del país sempre que no hi hagi una rectificació al respecte.

Durant aquests dies de tancament els socis i esportistes disposaran de diversos mitjans de comunicació per posar-se en contacte amb el Club de dilluns a divendres de 09:00 a 14:00 hores:

mail: atencioalsoci@reusploms.cat
telèfon: 977 75 75 20

Desitjant-vos salut i a l’espera de retrobar-nos ben aviat al nostre Club, rebeu una cordial salutació.

Isidre Guinjoan Aymení
President Club Natació Reus Ploms

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *