Tots els conjunts de rítmica del CN Reus Ploms es classifiquen per la Final Territorial

3a Jornada de Jocs Esportius de Gimnàstica Rítmica

La Selva del Camp 09-04-2017

Tots els conjunts del Club es classifiquen per la Final Territorial

Aquest diumenge 9 d’abril ha tingut lloc al Pavelló de La Selva del Camp la 3ª Jornada de Jocs Esportius de Gimnàstica Rítmica del Consell Esportiu del Baix Camp, on es donaven a conèixer les classificacions per a la Fase Final Territorial a celebrar al Pavelló del Pare Manyanet el proper 14 de maig.

En aquesta darrera fase van participar de nou tots els els Clubs de la nostra comarca A. E. Pare Manyanet, Col·legi Educació Infantil i Primària La Vitxeta, Club Rítmica La Selva del Camp, Club Rítmica L’Hospitalet de l’Infant, Club Rítmica Miami Platja, Club Rítmica Vinyols, Reus Deportiu i Club Natació Reus Ploms.

El nostre Club va participar a aquesta fase amb 3 conjunts, 1 Quartet i 2 trios, que van tornar a acaparar la 1ª posició en totes les categories en les que participaven.

De totes maneres, com que comptaven les 2 millors puntuacions de les 3 fases, van quedar primeres classificades per a la Fase Final Territorial els 4 conjunts, el quartet i els 2 trios:

  • Conjunt Infantil nivell A, aparell 5 pilotes
  • Conjunt Aleví nivell A, aparell 3 cordes i 2 mans lliures
  • Conjunt Benjamí nivell A, amb mans lliures
  • Conjunt Benjamí nivell B
  • Quartet Aleví
  • Trio Benjamí
  • Trio Prebenjamí

Estem molt contents i orgullosos de la feina feta tant per les gimnastes com per les entrenadores, que ho donen tot tant en els entrenaments com en les competicions. Felicitats a totes!!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.