Travessa a l'Estany de Banyoles

Una any més, el nostre club ha realitzat la Travessa a l’Estany de Banyoles, amb 2500 nedadors inscrits d’arreu de Catalunya, la resta de l’estat i de França. En les diferents sortides de la cursa van pendre part 46 nedadors del nostre Club.

Els Guanyadors de la Travessa (2250m.) han estat: la nedadora de C.N. Sant Andreu Erica Villaecija (Finalista Olímpica i del Campionat del Mon en 1500 i 800 m. Lliures) i el Nedador del Font-Romeu David Genet. Els nostres nedadors van tenir un paper més que destacat: Marc Ferrater i Marc Ciurana, 11è. i 13è. respectivament, darrera de nedadors mundialistes com Alan Cabello i Melquiades Alvarez, i de Josep Bas 24è. i Marc Casa 29è., la resta van aconseguir uns resultats molt destacables. El nedador Master +50 Jordi Cervera va guanyar la seva categoria i va directe a guanyar el Circuit Català de Travessies d’aquest any.

Les noies van fer una bona travessa, tot i que la llarga distancia no és la seva especialitat. La més destacada, Anais Diaz, 93a. de 520 participants. La Travessa Menor de 1300m. va tenir com a més destacada la nedadora del Ploms Mireia Jimenez, 16a. de 154 inscrits.

Resultats masculins [pdf]

Resultats femenins [pdf]

Resultats menor masculina [pdf]

Resultats menor femenina [pdf]

Fent una mica de memòria, el nostre club ja fa uns 5 anys que aprofita aquesta travessa per a realitzar un mini “statge”, que dona uns bons fruits tant esportius com de relacions de grup.

Fotos de la Travessa a l’Estany de Banyoles 2010

La nostra jornada comença el Dissabte molt aviat, arribem a l’estany sobre les 10 del matí, llavors es realitza una cursa/cross al voltant de l’estany (8km.), també es realitzen activitats físiques i un entrenament aquàtic a la piscina del C.N. Banyoles. Al migdia, desprès de tenir una estona d’esbarjo a l’estany, dinem. A la tarda hem realitzat una visita al Museu Darder i tot seguit hem realitzat jocs de grup, un altre cop al C.N. Banyoles.

La Casa de Colònies Sprint ha estat el nostre lloc de descans, i volem agrair al Jordi i la Carme el tracte tant especial que ens ofereixen any rere any.

L’endemà diumenge, la Travessa a l’Estany ens ocupa tot el dia, i una vegada s’ha acabat, retornem a casa.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *