visita germans Matas socis anys 50-60

el dimarts dia 4, en van fer una visita els germans Salvador i German MATAS, socis del nostre club entre els anys 50 i 60 que van marxar a Suissa a viure cap els anys 60 i no havien tornat a visitar la nostra ciutat des de fa casi 50 anys.  Els hi feia molta il·lusió tornar a veure les nostres instal·lacions 50 anys desprès i els vam acompanyar amb la visita, mostrant-lis totes les zones noves des de que van marxar . ens van felicitar per trobar aquest club que va formar part de la seva vida, creixent i amb mes seccions esportives i mes activitats.

el club els hi va fer obsequi del llibre dels 75 anys del club i els hi hem fet algunes fotos. estaran presents a la 83º travessa del port de Salou el dia 11 de setembre on atorgaran personalment un premi a categoria.  els socis que voldrien retrobar-se amb ells, us convidem a la travessa del Port de Salou a partir de les 9am, abans de que tornin al seu pais de residencia.

moltes gracies per la vostra visita Srs. Matas i familiar,  des d´el nostre club ha estat un gran plaer poder compartir una estona amb vosaltres.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *