XII Cto. España "Open" absoluto de primavera P50

Un cop més aquesta temporada, els nedadors del nostre club han participat en una prova d’àmbit nacional. Les instal·lacions del Centro de Natación Mundial (M-86), han estat la seu del XII CTO. ESPAÑA “OPEN” ABSOLUTO DE PRIMAVERA P50, cel.lebrats el dia 31 de març i els dies 1, 2 i 3 d’abril, els nedadors de casa nostra que hi han assistit són el debutant Adrià Gil i en Pau Fontgivell.

Després dels bons resultats als Campionats Juniors de Palma de Mallorca, aquest “ Open” s’ha presentat com la darrera oportunitat dels nedadors espanyols per tal d’aconseguir un bitllet pels Campionats del Món Absoluts de Shangai i del Món Júnior de Lima. Per això aquesta prova ha esdevingut un referent de lluita, amb l’assoliment de millors marques mundials, nacionals i per edats.

També s’ha de destacar el nivell de la competició amb la participacio de figures contrastades de la natació espanyola actual, com la de Maximo Rosolino campió olímpic, Mireia Belmonte 3 cops campiona del món, Erica Villaecija 3a. del món i 5a. olímpica, Aswin Wildevoer 3r. del món i finalista olímpic i

Rafael Muñoz (foto) 3r. al campionat del món. Aquesta representació a Madrid, ens confirma que els nostres nedadors segueixen en la línia d’agafar l’experiència necessaria perquè en un futur próxim, ens puguin donar les alegries que el nostre club necessita a nivell absolut.

Els resultats aconseguits són els següents:

PAU FONTGIVELL VELASCO

  • 50 m. papallona 27.71
  • 100 m. papallona 59.44

ADRIÀ GIL SORRIBES

  • 200 m. esquena 2.15.30
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *