PORTES OBERTES D’HOQUEI
Vine a les portes obertes d’iniciació a l’hoquei durant el mes de Gener, a partir del dijous 11 al dissabte 27 .
Per a nens i nenes d’entre 3 i 10 anys.
Els entrenaments seran:
Dijous de 16:30 a 17:15 al Club Natació Reus Ploms
Dissabtes de 12:00 a 13:00 al Pavelló Olímpic de Reus.
Els entrenaments seran tant amb patins com sense, on entrenadors experimentats ensenyaran als més petits l’ús dels implements i el control dels patins.
Per més informació consulteu a l’atenció al soci del Club o dirigiu un correu electrònic a activitats@reusploms.cat.
Feu un tastet d’hoquei!

El Club Natació Reus Ploms ha creat el programa JUNTS: ESCOLA + PLOMS = ESPORTS per tal de contribuir a la formació esportiva dels infants i joves de Reus, el Baix Camp i municipis propers a través dels centres docents, AMPES, associacions, clubs i ajuntaments.

Des del Ploms posem a disposició de totes les entitats interessades el nostre equip d’entrenadors i monitors i les nostres instal·lacions per tal d’afavorir la pràctica esportiva de tothom, independentment de les seves capacitats físiques, tant en horari lectiu com extraescolar.

Des del Club Natació Reus Ploms volem posar el nostre granet de sorra en l’educació en valors, l’adquisició d’hàbits saludables, el desenvolupament harmònic dels nens i les nenes i l’afavoriment de la cohesió social i la convivència a través de l’esport.

Amb l’organització del programa JUNTS: ESCOLA + PLOMS = ESPORTS pretenem que la nostra joventut se n’adoni de la importància de portar a terme una vida activa, pels beneficis físics i emocionals que comporta i per evitar aspectes com el sedentarisme i l’obesitat.

L’esport és una font de transmissió de valors importantíssims (treball en equip, respecte per les normes i els companys de joc, compromís, disciplina, perseverança, generositat, cura personal, …), perfectament aplicables a la nostra societat i que contribueixen a la formació com a persones d’aquest jovent.

Amb JUNTS: ESCOLA + PLOMS = ESPORTS volem sumar esforços a la bona feina que ja s’està fent a moltes entitats i ajudar als mestres i professors d’educació física, als dirigents d’associacions o als membres de les AMPES a realitzar els seus programes a casa nostra o amb el suport dels nostres tècnics a les seves respectives seus.