Isidre Guinjoan

Benvolgut/da,

El Club Natació Reus Ploms és tot un símbol esportiu, per història i tradició, a la Ciutat de Reus; i és responsabilitat nostra preservar i potenciar l’actiu d’aquest important segell històric construït dia a dia per infinitat de famílies i socis, que han fet del Club la seva segona casa.

Des d’aquest canal online, emprant les noves tecnologies, volem presentar-vos el nostre Club, totes les seves seccions i activitats esportives multidisciplinars, i fer-vos un tast de l’activa vida social i de lleure en els diversos espais.

Al Ploms, vivim l’esport com un element de promoció de la salut, i també com una eina educativa i de formació en valors com ara l’esforç, la constància, la superació, la perseverança, la companyonia i el treball en equip.

Sense anar més enllà, amb un equip que gestiona el Club de forma professional i humana, optimitzant els recursos existents i resolent els problemes del dia a dia, gaudim d’un Club amb fites a curt i llarg termini, tant en l’ordre esportiu com en l’econòmic i social, mentre treballem per a què el soci gaudeixi del millor entorn físic i humà per a la pràctica esportiva i les relacions socials.

El proper 2018 celebrem el nostre Centenari, un punt històric que marcarà la nostra il·lusió per a seguir treballant per al Club que un dia va ser la inspiració d’un grup d’amics apassionats de l’esport.

Us convidem a visitar les nostres instal·lacions i a aprofitar els diferents canals, tant físics com interactius, per a comunicar les vostres necessitats, inquietuds o propostes, així és com ens fem grans!

Sigueu benvinguts.