L’any 2019 des del Club Natació Reus Ploms es va apreciar una possible mancança a nivell de ciutadania pel que fa referència a Casals esportius adaptats per a nois i joves amb Trastorn de l’Espectre Autista.

És per aquest motiu que el Ploms va crear un equip de treball integrat per psicòlogues, persones amb experiència en aquest camp i monitors i monitores formats per desenvolupar un projecte que va ser presentat a la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus.

Aquest projecte va comptar amb el vist-i-plau de la Regidoria motiu pel qual l’A l’estiu … supera’t!!! es va convertir en un dels casals esportius adaptats municipal i va poder arribar, d’aquesta manera i gràcies a l’Administració, a totes les famílies interessades.

La segona edició, la corresponent a l’estiu del 2020, va ser organitzada, també amb el suport de la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus, conjuntament entre el Club Natació Reus Ploms i l’Associació Supera’t de persones amb Trastorns de l’Espectre Autista i les seves famílies de Reus.

A partir d’aquell moment les activitats s’han organitzat de forma conjunta entre les dues entitats, fent créixer el programa Supera’t, atenent a la sol·licitud de les famílies, no només a tot l’estiu sinó també durant tot el curs escolar amb la convocatòria també del Supera’t tot l’any i del Per Setmana Santa, supera’t!!!